WNESSTV Е ТВ & ОНЛАЙН МЕДИЯ, СЪЗДАДЕНА ЗА ТЕЗИ, КОИТО ВИЖДАТ СМИСЪЛ В ПО-ДОБРИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ.

WNESSTV е първата уелнес телевизия, която развива идеята за по-качествен начин на живот. Интегрирайки различните измерения на стремежа към по-смислено и здравословно ежедневие, ние ви даваме всичко това в комфорта на собствения ви дом и във време, което е удобно за самите вас. Различни видове тренировки, съвети за красота, предавания за личностно развитие, насоки за здравословен лайфстайл за вас и любимите ви хора. С WNESSTV имате всичко това!

 

 

Всичко започна, когато съпругата ми беше бременна с първото ни дете. Тя се опитваше да прави Йога у дома, гледайки онлайн курсове. Беше много трудно да намери подходящата за нея практика, а когато попаднеше на такава, се затрудняваше да тренира, докато гледа лаптопа. Тя слагаше компютъра си на секцията и гледаше отдалече малкия екран. Често видеата прекъсваха, трябваше да изчака и да зареди следващата част от практиката, за да продължи с тренировката си. Това беше влудяващо. Точно тогава си казах, ще снимам йога за голям екран, на ТВ сет, за да не се налага зрителите, които имат нужда от това, да се измъчват, тренирайки у дома.

Иван ТодоровОсновател и управляващ директор на WNESSTV

 

 

НАШАТА МИСИЯ

С цел да задоволи забързаното ежедневие на модерния човек, нашата програма ви дава изчистена визия за по-балансиран начин на живот. Внимателно селектираме своето съдържание с цел да повдигнем тялото и духа ви, като внесем хармонията във вашия живот. Позволете ни да ви вдъхновим да намерите по-доброто си "АЗ".

 

НАШАТА ИСТОРИЯ

През 2015 г. се роди първата уелнес телевизия в света - WNESSTV. Първи решихме да представим телевизия за цялото семейство с фокус към добрия живот. И макар че големите канали залагат на драмата, скандалите и фалша, ние се осмелихме да бъдем позитивни и полезни. Показахме ви първите епизоди за здравословен лайфстайл - хранене, личностно развитие, йога и фитнес практики. От 2018 година се превърнахме в телевизия с изцяло собствено съдържание. Вече се излъчваме в България, Хърватска, Украйна и Северна Македония. Развиваме се заедно с вас. Ежедневно се стремим към по-добрата версия на нас самите. А сега е време за нещо ново - новият сезон на Wness TV. Нови лица, нови предавания, нови епизоди.

 

Дистрибуция на WnessTv.