Чаровната водеща очаква първото си дете и показва изпитани комбинации

Във втория сезон на кулинарното предаване "Комбинирай с Ани" новите вкусни рецепти са предназначени специално за бременни дами. Ани ще показва в ефира на WNESS TV здравословни и лесни комбинации. В различните епизоди зрителите ще научават полезна информация за хранителния състав на продуктите и ще виждат тайните в приготвянето на ястията и десертите. Продуктите в комбинациите са богати на различни витамини, минерали и вещества, необходими на бъдещите майки, както и за правилното развитие на бебето, още докато е в утробата.

Ани ще показва вкусни бадемови палачинки, невероятна безглутенова паста болонезе, впечатляващи солени мъфини с нахутено брашно, рибни изкушения, неустоими десерти с чия и тахан и още много страхотни комбинации. Всички рецепти са специално подбрани за здравословното меню на бременните дами, но разбира се, всеки може да ги пробва вкъщи.

Водещата Анелия Ганчева е хранителен терапевт, любител готвач и автор на платформата Healthylicious, където редовно споделя здравословни и вкусни идеи. Ани е в трепетно очакване на първата си рожба. Казва, че винаги се стреми да се храни здравословно, но по време на бременността това е още по-важно. Затова в нейния кулинарен свят различни продукти и вкусове намират място, комбинирани по разнообразен и полезен начин. Ани има успешен блог и Instagram профил, посветен на здравословното хранене, където над 30 хиляди последователи с интерес следят нейните невероятни рецепти и изкушаващи снимки на ястия.

Гледайте новия сезон на "Комбинирай с Ани - специално за бременни" всеки вторник и четвъртък в 16:30 часа по WNESS TV.