Както знаете, #Матине е предаване, което обединява както френските нюанси на думата, така и модерното ѝ звучене в английската реч. Матине е утринна забава, свежо тържество, което се характеризира с приемането на гости именно преди обед. Допуснете ги и вие на закуска всяка събота и неделя от 10:00 ч. по WNESS TV!

Те ще ви очакват в атомсферата на нюйоркските 60-те години, която върви прекрасно със сутрешен джаз и кифлички и особено подхожда на градски бохеми, които се интересуват от културната среда, която ни заобикаля!

Kакто и досега, Рени Веселинова ще бъде вашият гид в света на изкуството у нас и в чужибна, ще захапваме както злободневните теми, така и интелектуалните казуси, които ни вълнуват. #Maтине ще присъства в речника ви и с изцяло английското си значение - за ранно представяне на филмово или театрално представление - именно защото в предаването се стремим да обогатяваме познанията ви, но и да ви даваме много повече от общодостъпната информация!

Можете да слушате #Матине в Spotify и Google Podcasts!

Времето между изгрев и обед е специално - то е прохладно, спокойно, интимно. Веднага щом стане светло, ние вече ще сме отдавна будни, за да изпреварваме събитията, да надхитряваме новинарския поток и да създаваме вайръл моменти с нашите забележителни гости - артисти, експерти, лекари, изследователи - всички те готови да ви предадат най-важното, което трябва да знаете за пълноценно градско живеене!