"По стъпките на красотата" e едно различно лайфстайл предаване, в което вярваме, че на първо място красотата е плод на балансиран вътрешен свят. Затова вървим по стъпките на красотата отвън и отвътре.

В рамките на 30 минути всяка седмица, срещаме зрителите с различни и интересни професионалисти, които разкриват тайните и новостите от света на здравословното хранене, спорта, модата и красотата, специално за "По стъпките на красотата".

Новият сезон на "По стъпките на красотата" сменя познатата магазинна концепция, за да разгледа подробно 10 теми, свързани с динамичното ежедневие на модерния градски човек.

В близка до документалната стилистика, Надя Павлова се среща с интересни експерти от най-различни области, за да стигне до отговорите на най-популярните въпроси, които вълнуват обществото ни днес.

Инфлуенсъри, психолози, нутриционисти, икономисти, предприемачи и дори дипломати от най-висок ранг. Темите касаят пряко живота и самочувствието ни, щастието и здравето ни, както и душевния ни мир.