Здравей!

Съществуват много начини да влезеш във форма и още толкова да се върнеш там, откъдето си започнал. Наясно съм, че е трудно е да запазиш мотивация и да градираш към успеха. Аз обаче знам начина, наблюдавала съм процеса много пъти и ще ти споделя моя сигурен план за позитивна промяна - "ТРАНСФОРМИРАЙ СЕ".

Това е 3-месечна програма, разделена на 12 тренировки - за всяка седмица, с базови фитнес упражнения, които можеш да практикуваш където искаш и по което време на деня решиш. Упражненията не са трудни, но с всеки епизод ще стават една идея по-сложни, за да не застояваш в така нареченото плато.

Аксесоарите към упражненията са лесни за набавяне и можеш да се сдобиеш с всеки от тях в магазините на Sport Depot.

Гарантирам ти, че ако тренираш редовно с мен, след 3 месеца ще видиш позитивно подобрение в здравето си - отвън и отвътре.

Тази програма няма за цел да те направи неузнаваем за един сезон, но ще подобри навиците ти и ще почувстваш видима промяна. Ще се стегнеш и тонизираш. Разбира се, към всеки спортен режим, хранителният също е задължителен за оптимални резултати. Това е от мен, сега всичко останало зависи от теб.

Е, готов ли си? Трансформирай се с мен, Диляна Костова!