Месец остава до първия концерт на Hollywood Vampires в България. Супергрупата ще свири в "Арена София" на 12 юни.

Организаторите вече се подготвят за изискванията на звездите. Безспорно най-голямата от тях, която ще видим за първи път у нас, е Джони Деп. Актьорът от "Карибски пирати" е поискал да има подсигурени бутилка портокалов джин, италианска бира, френско вино и шампанско. За храненето си няма специални изисквания, само очаква да няма чушки в храната му.

Най-важното изискване от страна на рок динозавърът Алис Купър е да има заредени минимум 3 списания за четене, много и различен чай, както и разнообразни безалкохолни напитки, за които изрично е споменато да не са с портокалов вкус, както и малко вино. Музикалната легенда държи да има и селекция от сирена на малки порции в гримьорната си, а едно от дебело подчертаните му желания е определена марка чипс, която да е единствено с вкус на чедър.

Китаристът на Аеросмит Джо Пери пък е единственият от супергрупата, който не иска алкохол. Той има изисквания за специален комплект разнообразно кафе.

За групата:

Alice Cooper, Joe Perry и Johnny Depp създават Hollywood Vampires в памет на рок звездите, починали през 70-те години. Като традиция техният сетлист включва едни от най-големите хитове на легенди като The Who, Led Zeppelin, David Bowie и Motörhead. Пред феновете си супергрупата ще изпълни и собствен репертоар от последния им студиен албум "Rise" (2019), който включва синглите "Heroes", "The Boogieman Surprise" и "Who's Laughing Now".

Американската супергрупа Hollywood Vampires е формирана през 2015 година и носи името на популярния клуб на знаменитости, създаден от Alice Cooper през 70-те години. В него членуват рок величия като John Lennon (The Beatles), Keith Moon (The Who) и Micky Dolenz (The Monkees). Hollywood Vampires имат издадени два студийни албума с участието на гост музиканти от ранга на Paul McCartney (The Beatles), Slash (Guns N' Roses) и Brian Johnson (AC/DC).

Концертът на Hollywood Vampires ще се проведе на 12 юни 2023 г. в столичната зала "Арена София". Билетите влизат са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, Билетен център на НДК, Технополис и Български пощи.