Веднага след "ЗаВръзки" - в 21:00 ч. в събота гледайте и новия нетипичен видеокаст за развръзките в "Ергенът"! Симона и Милица са напусналите най-романтичното предаване тази седмица. Двете ще бъдат гости във видеокаста "ЗаВръзките в "Ергенът". Ще разкажат за преживяванията, драматичните ситуации и романтичните моменти в риалитито. Ще научим повече за двете момичета и ще разберем какви са в реалния живот, извън камерите и светлините на прожекторите.

Коментар за развръзките и завръзките в "Ергенът" и за това какво търси един мъж в жените ще направят Дани Петканов и психологът Лилия Стефанова. Освен всичко това, ексклузивно ще чуем разговор на Лилия Стефанова с всяка от отпадналите участнички. Какви са мотивите им за реакции в конкретни ситуации в предаването, защо не са успели да спечелят сърцето на Евгени и как са се променили след предаването?

Напусналите момичета ще говорят откровено за предаването и за себе си всяка събота във видеокаста "ЗаВръзките в "Ергенът" с водещ Надя Павлова. Гледайте в 21:00 ч. по WNESS TV.

За още ексклузивни разговори, интересни теми и забавни видеа - последвайте ни и в социалните мрежи:

https://www.facebook.com/wnesstv

https://instagram.com/wnesstv?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://www.youtube.com/@wnesstvhdtvchannel1095