Защо Евгени даде годежния пръстен на Валерия? Как мъжете избират дамите си? Трябва ли жените да правят първата крачка и да търсят мъжкото внимание? Всичко това и други въпроси, свързани с най-романтичното предаване, ще бъдат обсъдени в сряда вечер в 20:00 ч. във видеокаста "ЗаВръзките в "Ергенът" по WNESS TV.

Водещата Надя Павлова, психологът Лилия Стефанова и звездният репортер Борислав Борисов ще направят разбор на втория сезон на "Ергенът". Какви изводи можем да направим за срещите, любовта, отношенията между хората и какви жени харесва българинът?

От екипа на видеокаста са подготвили специални видеа с избрани моменти от интервютата на момичетата, които се бореха за сърцето на пианиста Евгени Генчев. От видеата ще си припомним момичетата, които разказаха лични драми, признаха, че не са се интересували от Евгени и разкриха защо с Евгени не са си паснали.

Печеливш ход ли е да се споделят лични преживявания и притеснения пред потенциален партньор и пред хиляди зрители? Пасивните момичета или изкусителките, които активно флиртуват, имат по-голям шанс с мъжете? Кои момичета бяха влюбени в Евгени и кои бяха на олинклузив, за да изживеят звездния си миг пред камери?

Гледайте "ЗаВръзките в "Ергенът" с водещ Надя Павлова всяка сряда 20:00 ч. по WNESS TV.

Ексклузивните интервюта с момичетата след излизането им от "Ергенът" може да гледате в ефира на WNESS TV и в youtube канала:

https://www.youtube.com/@wnesstvhdtvchannel1095