Уж не гледаме "Ергенът" обаче всички говорим за него. Обсъждаме участничките, ергена, мястото, където се намират. Коментираме външния вид, начина на комуникация и поведението на отделните хора. Разискваме взаимоотношенията. Чудим се привидни ли са приятелствата. Фалшиви ли са усмивките. Истинско ли е желанието за любов. Какво е влиянието на такова предаване върху подрастващите и какво дава на обществото този риалити формат.

Много въпроси и още повече гледни точки по темата. Затова по WNESS TV започва видеокаст "ЗаВръзките в "Ергенът". Всеки епизод ще има за цел да покаже последно "напусналите" участнички от романтичното предаване в различна светлина - такива, каквито са в реалния живот. На база присъствието им във формата "Ергенът" и "пикантните" истории около тях, ще бъде направен по-задълбочен анализ върху съвременните отношения, хайлайф култура и обноски. Във видеокаста професионално мнение ще дават психолози, а мъжката гледна точка ще разберем от популярни мачовци от родния шоубизнес.

В първия епизод от видеокаста психологът Лилия Стефанова ще разнищи поведението на участниците в предаването, а звездният репортер Боби Борисов ще разкрие защо някои хора хейтят момичетата, но тайничко си мечтаят именно за жени като тях.

Гледайте видеокаста "ЗаВръзките в "Ергенът" с водещ Надя Павлова - събота в 21:00 ч. по WNESS TV.

За още ексклузивни разговори, интересни теми и забавни видеа - последвайте ни и в социалните мрежи:

https://www.facebook.com/wnesstv

https://instagram.com/wnesstv?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://www.youtube.com/@wnesstvhdtvchannel1095