Тази сряда във видеокаста "ЗаВръзките в "Ергенът" от 20:00 ч. - Пам, която наскоро сама си тръгна от имението в Бодрум, ще разкрие подробности от личния си живот. На какви диети се е подлагала, как я възприемат спортуващите във фитнеса и има ли мъж в живота си - всичко това и още любопитни подробности, Пам ще разкаже за първи път в телевизионен ефир пред Надя Павлова.

Ти си твърде дебел, а ти изключително слаба. Имаш голям нос, нямаш достатъчно коса. Темата за откритото разискване на телата на другите става все по-актуална. Много световни звезди споделят мнение за бодишейминга. Певицата Ариана Гранде приканва феновете си да бъдат по-внимателни със забележките си за телата на другите, след като самата тя стана обект на обсъждане заради това, че е много слаба.

Темата за бодишейминга ще бъде коментирана в различни аспекти в "ЗаВръзки". Пиперливи истини ще чуем от състезателя по бодибилдинг, който е и готвач - Николай Немигенчев. Той и половинката му Гергана спечелиха категорията "Традиционно българско ястие" в кулинарното състезание по Soul&Pepper TV "Ястие на годината". Двамата имат собствен ресторант в София. Николай спортува активно още от тийнейджър, а в последните години участва и печели титли в състезания по натурален бодибилдинг. В епизода ще разкрие какво мисли за качването и свалянето на килограми и за това какво е нужно на човек, за да постигне желаните резултати.

Как да се научим да приемаме себе си и другите? Какво им липсва на неприемащите недостатъците във външния вид? И избиваме ли собствени комплекси, като караме другите да се срамуват и да се чувстват неудобно от начина, по който изглеждат? По тези и други въпроси експертно мнение ще даде психологът и психоконсултант Лилия Стефанова.

Момичетата, които напускат "Ергенът", ще говорят откровено за предаването и за себе си всяка сряда във видеокаста "ЗаВръзките в "Ергенът" с водещ Надя Павлова. Гледайте в 20:00 ч. по WNESS TV.

За още ексклузивни разговори, интересни теми и забавни видеа - последвайте ни и в социалните мрежи:

https://www.facebook.com/wnesstv

https://instagram.com/wnesstv?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://www.youtube.com/@wnesstvhdtvchannel1095