Тази сряда във видеокаста "ЗаВръзките в "Ергенът" от 20:00 ч. три от най-атрактивните момичета в "Ергенът" ще говорят откровено за себе си с водещата Надя Павлова. Защо не успяха да се преборят за сърцето на Евгени, какъв е идеалът им за мъж и как им се отразява популярността. Още пикантни истории ще разберете в специалните интервюта на момичетата тази сряда. В епизода ще има и коментар на психолога Лилия Стефанова.

За Гергана Анчева - Джия музиката е начинът ѝ живот. Тя винаги си носи розовите очила, лети в облаците и се влюбва лесно. Дали вече е намерила мъжът на живота си и прилича ли той на Евгени - сексапилната певица ще разкаже в студиото на "ЗаВръзките в "Ергенът".

Боряна Лекова е усмихната, лъчезарна и стилна млада дама. Тя признава, че е била истински влюбена в Евгени. Как е преживяла напускането на имението в Бодрум и защо е била във връзка със семеен мъж? Боряна и Лилия Стефанова ще дадат ценни напътствия за това как да "хванем" половинката си, ако е в паралелна връзка или дори в брак с друга жена.

Зад ослепителната усмивка на Айлин Бобева се крие борбен дух, сила и мотивация за победа. Тя е европейски шампион по карате, но и успешен модел на различни брандове. Айлин е нежна и романтична личност, готова на всичко в името на любовта.

Момичетата, които напускат "Ергенът", ще говорят откровено за предаването и за себе си всяка сряда във видеокаста "ЗаВръзките в "Ергенът" с водещ Надя Павлова. Гледайте в 20:00 ч. по WNESS TV.

За още ексклузивни разговори, интересни теми и забавни видеа - последвайте ни и в социалните мрежи:

https://www.facebook.com/wnesstv

https://instagram.com/wnesstv?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://www.youtube.com/@wnesstvhdtvchannel1095