Каква да ми е профилната снимка, колко често и какви снимки да качвам и каква лична информация да споделя за себе си? Не си мислете, че не е важно, особено ако използвате социалните мрежи за търсене на партньор.

Как да подобрим профилите си, за да привлечем желания мъжки архетип? Това ще ни каже терапевтът по архетипно разбиране и отношение Катрин Владимирова, която ще бъде в студиото на "ЗаВръзки". Тя ще разкрие какви дами си търсят мъжете според архетипите им. Как трябва да изглеждаме и как да се държим, за да се намерим с подходящия за нас партньор? Отговорите на тези и на други въпроси, свързани с отношенията, гледайте тази вечер в 20:00 ч. по WNESS TV.

На гости на водещата Надя Павлова ще бъде и ВиК инженерът Румяна Илиева, която активно използва социалните мрежи за търсене на подходящ партньор. Тя е млада, успешна и силна дама и ще сподели своя горчив опит от запознанствата онлайн. Пикантните истории ще разкаже само в ефира на WNESS TV.

Защо все повече хора се запознават и си търсят партньори онлайн, а не на живо и как това променя отношенията и живота ни? По темата ще говори психологът и психоконсултант Лилия Стефанова.

Гледайте "ЗаВръзки" с водещ Надя Павлова всяка сряда в 20:00 ч. по WNESS TV.