Освен PR мениджър на най-голямата болница за рехабилитация Дончева ще се изявява отново на малкия екран от предаване за здравословен начин на живот

Гери Дончева с ново лайфстайл предаване по WnessTV, премиера на 2 Април 2022, 10:30 часа

Гери Дончева ще помага на зрителите в България и в чужбина да намерят най-прекия път към собственото си здраве и красота - отвън и отвътре. Предаването "По стъпките на красотата с Гери Дончева" реализира новите си епизоди под ръководството на водещата, а темите и гостите ще разкриват актуални лайфстайл проблеми, както и съвременни решения за тяхното преодоляване. Типично в стила на Гери предаването ще срещне зрителите с популярни лица от света на модата, киното, изкуството и разбира се здравеопазването. Богатата палитра от теми включва епизоди, посветени на нестандартната красота, татуировките, екзотичните дестинации, пластичните операции и още куп любопитни лайфстайл въпроси.

Най-новите тенденции в лайфстайла, здравето и модата като част от красотата на един човек са на фокус в новия сезон, който Дончева подготвя с екипа си, част от който е участвал и в други нейни проекти - Йордан Петков - оператор продукция и Явор Ралинов - директор продукция.

Тв водещата от три години работи като PR мениджър на болница за рехабилитация "Сердика" и други нейни структури като медицински център "ReGo Rehabilitation" и попада в WNESSTV след лична покана от ръководството на медията в лицето на г-н Иван Тодоров: "За мен е огромно удоволствие и превилегия да имаме Гери Дончева като водеща на едно от най-гледаните предавания на WNESSTV. С привличането й искаме придадем още по-бляскъв отенък на предаването и да заложим на повече съдържание за мода, стил и красота".

WNESSTV (съкратено от WELLNESSTV - https://www.wnesstv.com/) е интернационална телевизия със съдържание, харесващо се на интелигентна аудитория - активни хора с висше образование, с доходи над средните и интереси към самоусъвършенстване и добро здраве. Предаването "По стъпките на красотата с Гери Дончева" реализира снимки от месец март, а зрителите ще могат да гледат епизодите от новия сезон от месец април. Официалната премиера е на 2 април в 10:30 часа по WnessTV.